Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yerel seçimler öncesinde adayların kriterlerinin Genel Merkez tarafından belirlendiğini ve 31 Mart seçimlerinde de aynı şekilde olacağını belirtti. Zonguldak’tan aday adayı olarak müracaat eden tek ismin Ömer Selim Alan olduğunu ve adayın bu pazar günü açıklanacağını belirten Çolak, bu dönemde de kentin tekrar AK Partili bir adayın yöneteceğini söyledi.

Kumar oynamaktan 41 kişiye 673 bin TL idari para cezası uygulandı Kumar oynamaktan 41 kişiye 673 bin TL idari para cezası uygulandı

Çolakoğlu’nun açıklaması şu şekilde;” Tabii ki bu genel seçimlerde, yerel seçimlerde kriterler genel merkezimiz tarafından ortaya konuluyor her zaman. Her seçimde olduğu gibi. AK Parti olarak bizler bunu en iyi şekilde uygulayan bir parti olduğumuzu 22 yıldır Türkiye’nin her köşesinde halkımıza ispatladık ve halkımız AK Parti olarak bizlere teveccüh gösterdi. Şimdi yine aynı şekilde 31 Mart'ta bir yerel seçim olacak. Burada sadece Zonguldak merkezde değil, ilçelere de bakarsak müracaat eden aday adaylarımız belli. Evet genel merkez buradan farklı bir yol yöntemi uygulayabilir mi, buna şu anda net bir şey söyleyemeyiz ama şu anda Zonguldak'ta müracaat eden Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan var. Inşallah genel merkezimiz buna bu hafta sonu, ayın 15’inde bu pazar günü Zonguldak Belediye Başkanı'nı açıklayacak. Inşallah Zonguldak'ımıza hayırlı olacağına ben inanıyorum ve tek aday adaylık müracaatını yapan belediye başkanımız Ömer Selim Alan inşallah bizler Zonguldak'ı tekrar 2024 ile 2029 arasında tekrar AK Partili bir belediye tarafından yönetilecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi