Devrek önceki dönem Belediye Başkanı ve AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar açılış töreninde yaptığı konuşmada, Devrek Belediyesinin yolsuzluklarla anıldığını belirterek, “Bir oyun vebali vardır, çalana oy verirsek o vebale ortak oluruz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Biz değil Devrek kazanacak” dedi.

Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek'te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark

Vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen SKM açılış töreninde konuşan Devrek AK parti Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, “Bizim hiç kimseye baskımız söz konusu değildir. Sermayemiz dürüstlüktür. Var gücümüzle çalışacağız, 2004 yılında çok kötü bir belediye devraldık. Şimdi daha kötüsü bizleri bekliyor. Ama Allah’ın izniyle, hükümetimizin de yardımı ile başaracağız. Devrek’te sayısız kamu hizmetleri yapıldı. Kamu hizmetlerinin tamamı hemen hemen bizim dönemimizde yapıldı. Bizim yaptığımız terminalin şu anda otları dahi biçilmiyor. Terminal binası olmasa, Belediyenin şu anda hizmet verebileceği bir yeri dahi yok. Benim amacım şudur Belediye Başkanlığı makamının bir onuru vardır, bir şerefi, bir haysiyeti vardır, biz bu saygınlığı kurmaya geliyoruz. Bu ağırlığa layık olmaya geliyoruz. Şu anda maalesef yerle yeksan durumdadır. 5 tane aday adayı arkadaşımız çıktı, dediler ki, geç senin arkanda birleşelim, hepsi yanımızda Allah razı olsun. Teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hepsi yanımızda. Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak’a geldiğinde gördünüz 30 bin kişilik tarihi bir miting yapıldı. Ne dedi Cumhurbaşkanımız, ‘elim başkanın üzerindedir’ dedi. İnşallah bizde sayın Cumhurbaşkanımız orada olduğu sürece bakanlarımızla birlikte ülkemize, ilçemize hizmetler yapacağız. Şu anki belediye maalesef yolsuzluklarla anılmaktadır. 3 tane personel cezaevine girdi, bir tanesi tutuksuz yargılanmaktadır. Daha önce diğer bir personel işten uzaklaştırılmıştır. Biz Devrek’in hizmetlerle anılsın istiyoruz. Başka Belediyeler HES yaparken, bizimkiler kamelya ile övünmesin istiyoruz. Pazaryerinden cenaze hizmetlerin, şehir bandosundan sinemaya, terminalden hastaneye, stadyumdan Üniversiteye, Fen Lisesinden tüm okullara, yurt binalarına hepsini arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Şimdi çok daha fazlasını yapacağız. Hizmet binası sözümüz var, ondan sonra TOKİ konutları gibi projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız. Ve hep birlikte Devrek olacağız, hep birlikte kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Bir oyun vebali vardır, çalana oy verirsek o vebale ortak oluruz. Çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Biz değil Devrek kazanacak” dedi.

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Cumhuriyet Caddesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu’nun yanı sıra AK parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Partili Belediye Başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

özcandeverkk

Editör: Haber Merkezi