Dr. Evrim Balbaloğlu’nun tacizden yargılanan Belediye Başkan’ını aday göstermesinin ardından İYİ Parti kurucu Başkanı Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş’ın imalı paylaşımı, Balbaloğlu’nun tabanında yarattığı derin çatlağı gözler önüne serdi.

Taciz duruşması 22 Şubat’ta!

Yolsuzlukları nedeniyle CHP’den, daha sonra personel kadınlara tacizde bulunduğu iddiasıyla 22 Şubat tarihinde sanık olarak yargı süreci başlayacağı için AK Parti’den ihraç edilen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, İl, İlçe ve Belde yöneticilerinin itirazına karşın Milletvekili Adayı ve kadın Politikaları Bölge Sorumlusu Dr. Evrim Balbaloğlu tarafından İYİ Parti adayı olarak açıklanmıştı.

İstifa edeceklerini söylediler

Sözlü ve nitelikli cinsel taciz dosyasında bulunan iddianame ve mahkemeye sunulan kayıtları inceleyen İYİ Partili teşkilat üyelerinin tüm itirazlarına rağmen Gülüç Belediye Başkanı M. Gökhan Demirtaş, İYİ parti adayı olarak gösterilmesi karşısında istifa edeceklerine yönelik açıklamalarda bulunmuşlardı.

Ender Adıbaş: 6 Milyonu bir kadının aldığı konuşuluyor!

Önceki gün Evrim Balbaloğlu ile Belediye binası önünde gövde gösterisi yapan Demirtaş’ın ardından İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, sosyal medya hesabında manidar bir paylaşımda bulundu. Adıbaş, “İddia o ki 6 milyona gitmiş he… Yazık çok yazık. En şaşırtıcı olanı da bir kadının aldığının konuşulması” paylaşımının ardından “Zonguldak’ın kaderi Zonguldaklı bile olmayan bir kadının eline bırakılamaz. Kaldı ki bunu milletvekili seçimlerinde tecrübe ettik” dedi.

Partiye yüklü miktarda bağış yaptığı iddia edilmişti!

Eksal Kargı: 108, Metin Pehlivan: 56 oy aldı... Eksal Kargı: 108, Metin Pehlivan: 56 oy aldı...

Taciz ve yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen Gökhan Demirtaş’ı bir çok parti aday olarak göstermezken, 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Dr. Evrim Balbaloğlu’nun üst düzey yetkililerle görüşerek partiye yüklü miktarda bağış ile transfer ettiği iddialar arasında yer almıştı.

Editör: Haber Merkezi