CHP’li Milletvekili Ertuğrul uyardı: Özel bireyler tecrit edilmemeli... CHP’li Milletvekili Ertuğrul uyardı: Özel bireyler tecrit edilmemeli...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, ”5 sene sonra belediye başkanımız yeni bir seçime girerken böyle bir açıklama gereği duymayacağız hiç bir kimsenin kalbini de kırmayacağız, özürde dilemeyeceğiz. Önemli olan özrü ortaya getiren sebepleri yaratmamaktır”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Ömer Selim Alan’ın 5 sene sonra mı özür dilemek aklına geldiğini söyleyerek, özür dilemesinin sebebi ise hakkını ile bu işe yapamaması olduğunu açıkladı.

Başkan Zaimoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle aday olduğum için özür diliyorum sandım. Şimdi meğerse insanları kırdığı için özür diliyormuş. Biz Cumhurbaşkanın genel başkanının verdiği talimatlar insanlardan özür dile git onların gönüllerini al dediyse bu yapmacık olur. Burak beyin söylediği sizin söylemenize göre diyorum. Ben şöyle birşey söyleyim gönülleri kıran kalpleri kıran 5 sene sonra seçimlerde aklının başına gelmesi soru işareti. Bu yapmacık olur. 5 sene sonra belediye başkanımız yeni bir seçime girerken böyle bir açıklama gereği duymayacağız hiç bir kimsenin kalbini de kırmayacağız, özürde dilemeyeceğiz. Önemli olan özrü ortaya getiren sebepleri yaratmamaktır. Dolaysıyla ben yanlış yapa yapa geliyorum demektir o. Bizim Cumhuriyet Halk Partisinin adayı kimsenin kalbini kırmayacak. Bu bile itiraftır. Ben bu işi beceremedim. Hakkıyla yapamadım. AKP’nin Zonguldak’ta bitmişliğidir. Şimdi timsah göz yaşları dökerek yeniden bu insanları nasıl kandırırız diye bir çaba içerisindeler. Türk halkı artık buna inanmaz”dedi.

Editör: Haber Merkezi