Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, “10 yıl boyunca çivi çakılmamış belediye. Çok koşmak için gayretliydik. Asrın felaketini yaşadık. Zonguldak bizim için aşk hikayesi. Şimdi daha güçlü hikayeler yazmak için hemen kolları sıvadık. Dilek tuttuk. İnşallah 31 Martta yeniden ipi göğüsleyeceğiz”dedi.

Karışlama törenine AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ülkü Ocakladı İl Başkanı Gökmen Karalı, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun katıldı.

Ardından Başkan Alan meşaleler ve sloganlar eşliğinde belediye binası önüne geldi.

Dr. Gültekin Topaloğlu’na “En İyi Doktora Tezi” Ödülü Dr. Gültekin Topaloğlu’na “En İyi Doktora Tezi” Ödülü

Çolakoğlu: ‘5 yılda Zonguldak’ı şantiyeye çevirdik’

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, “Çok değerli hemşerilerim 5 yılda Zonguldak’ı şantiyeye çevirdik. Bir çok projeye imza attık. Bugün tekrar bir başlangıç. 31 Mart itibariyle cumhur ittifakı ile yeni projeler yapmaya Zonguldak evet diyecek. Daha güçlü Zonguldak için var mıyız”dedi.

Avcı; ‘İnşallah Şu güzelliği 31 Martta da yaşarız’

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Kardeşlerimi gününüz kutlu olsun. Biz Zonguldaklıyız. İnşallah Zonguldak sevdasını taçlandırmak durumundayız. Yazılan işleri hep hafızalarda tutun. Geçmişteki son 10 yılda tapılan hizmetleri hafızalarda tutun. Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah şu güzelliği 31 Martta yaşarız”dedi.

Öztürk; ‘Sadece bir birimize sarılalım’

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Allah razı olsun. Şunun bilinmesini istiyorum. Devlet Bahçelinin emriyle belediye başkan adayımız Ömer Selim Alan. Yukardakilere birliktelik sağlandığı gibi AK Parti İl Başkanıyla et ve tırnağız. Aramıza nifak sokmayalım. Liderler emreder biz yürürüz. Sadece bir birimize sağlayalım. Şu güzelliği sandığa yansıtalım. Birliğin gücüyle”dedi.

Çağlayan; ‘Bize uyku haram’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Cumhur ittifakımızın Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan’a hayırlı olsun. Şehrimize hayırlı olsun. Sağınıza dönseniz solunuza dönseniz başka hizmet. Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam. Mustafa Başkan birlikteyiz dedi. Biz Zonguldak’ın nefesinin kesilmesine müsade etmeyeceğiz. Cumhur ittifakımız yaptık çok daha fazlasını yapacağız. Bize uyku haram”diye konuştu.

Alan; Kırdığım, üzdüğüm herkesten özür diliyorum

"Çok heyecanlıyım. Gururluyum. Bizi tekrar bu önemli göreve laik gören Cumhurbaşkanımız genel başkanımıza Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Teşkilat Başkanımıza, Yerel Yönetimlere duayen siyasetçiye Köksal Toptan beye il başkanı ilçe başkanlarıma herkese teşekkür ediyorum. 2019’da bu yola çıktık. Hep birlikte yeni Zonguldak. Şimdi icraatlarımızı anlatma vakti geldi. Daha yeni başlıyoruz. Sizlerle beraber kapı kapı gezdik. İpi göğüsledik. Beklediğimizden daha kötü belediye. 10 yıl boyunca çivi çakılmamış belediye. Çok koşmak için gayretliydik. Asrın felaketini yaşadık. Zonguldak bizim için aşk hikayesi. Şimdi daha güçlü hikayeler yazmak için hemen kolları sıvadık. Dilek tuttuk. İnşallah 31 Martta yeniden ipi göğüsleyeceğiz. Proje toplantısında hepinizi heyecanlandıracak bu projeden birşey olmaz diyenlerin aksine Cumhuriyetimizin ilk vilayeti emeğin başkenti enerji başkenti olmaya hep beraber 31 Martta kazanarak Zonguldak’a bu hizmetleri yapmaya hazır mıyız. Ben 2019 yılındaki Ömer Selim Alan değilim. 5 sene önceki Ömer Selim Alan yok. Fiziken tabii ki değiştim, saçlarıma daha çok ak düştü. Çıraklık dönemimi geride bıraktım. Bu dönemde  istemeden, bilmeyerek, farkına varmadan, kırdığım, üzdüğüm, gönül kırgınlıkları oluşmasına sebebiyet verdiğim kim varsa herkesten özür diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin”dedi.

İkinci kez Zonguldak Belediye Başkanlığı adayı gösterilen Selim Alan için belediye binası önünde karşılama yapılınca Soğuksu’ya giden yol trafiğe kapatıldı.
Aracıyla Soğuksu’ya geçmek isteyen vatandaş, yolun kapatıldığını görünce, “Bu ne keyfiyet. Yazıklar olsun” diyerek isyan etti.
 

Editör: Haber Merkezi