Olay yerine Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu gelerek, karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.   

Karayolları yetkililerinden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Emniyet ve Jandarma Trafik Ekiplerince gerekli güvenlik tedbirleri alınarak heyelanla birlikte gelen kaya parçalarının düşmesi sonucu tek şeridi kapanan ve ulaşımı kontrollü sağlanan yolun en kısa sürede açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

Ne olmuştu?

Uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli yakalandı Uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Olay, akşam saatlerinde Zonguldak - Ankara karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna yakın gerçekleşti. İddiaya göre; Karayolu üzerimde bulunan dev kaya parçası yola düştü. O esnada Zonguldak istikametine seyir halinde olan bir otomobil heyelana yakalandı. Otomobil sürücüsüünün durumu fark etmesi üzerine ani fren yaptı ancak dev kaya parçasına çarpmaktan kaçamadı. Otomobil heyelan altında kalmaktan son anda kurtulurken facianın eşiğinden dönüldü. Öte yandan tekrar heyelan ihtimaline karşı yol tek taraflı trafiğe kapatıldı. 

Editör: Haber Merkezi