Devrek Aile Sağlığı Merkezi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Başkan Çetin Bozkurt, sağlık çalışanları, kamu kurum ve idarecileriyle görüşerek sıra bekleyen hasta vatandaşlarla sohbet etti, onlara ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.

     Daha sonra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Hamidiye Anadolu Lisesi ve Gazi Ortaokulu'nu ziyaret eden Başkan Bozkurt, buralarda görev yapan idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti.

     Eğitim kurumları idarecilerine, belediye olarak kendilerinden bir talepleri olup olmadığını da soran Başkan Çetin Bozkurt, “Bizim için eğitim çok önemlidir, okul ve insanımıza yönelik kurumlarımız gelecek nesillerimizi yetiştiriyorlar. Bu nedenle eğitim bizim için herşeyin üstündedir. Biz göreve geldiğimizden buyana eğitim kurumlarımızla iç içe olduk, onların sorun ve taleplerinin giderilmesi konusunda elimizden gelen gayreti gösterdik, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Devrek’te asma köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor Devrek’te asma köprünün inşaatı hız kesmeden devam ediyor

     Devrek Belediye Başkanı Çetin bozkurt,  “Tüm çalışma ve gayretlerimiz güzel bir Devrek için. İnsanı mutlu ve umutlu, huzurlu bir Devrek için. Beş yıldır hep halkımız için çalıştık, onların mutlu gününde kötü gününde, her zaman yanlarında olduk. bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız ve hizmetlerimiz ortada. Gayretimiz, bu güzellikleri daha da zenginleştirmek için olacak, değerli hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Devrek’imizin daha güzele kavuşturulması için gençlerimizle, kadınlarımızla, esnafımız ve sanatkarlarımızla birlikte çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yaptığımız hizmetleri halkımızın takdirine sunuyor önümüzdeki beş yıl için meclis çoğunluğuyla yetki ve desteklerine talibim”

Editör: Haber Merkezi