Kapalı kapılar ardında Selim Alan demiştik. Birçok kişi gibi İyi parti İl Başkanı Yavuz Erkmen de bu durumdan rahatsız ki Zonguldak Belediyesi’ne yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz hiç birşeyden haberimiz yok’ diyor.

Ve sorularını sıralamış Sayın Alana

Sen geldiğinde belediyede kaç kişi çalışıyordu şimdi kaç kişi çalışıyor?

Sen geldiğinde belediyenin borcu ne kadardı şimdi ne kadar?

Sen geldiğinde belediyede kaç araç kiralıktı şimdi kiralık kaç araç var?

Ve TOKİ ile ilgili sorular

Yavuz Erkmen cevap alamayacağından o kadar eminki rahatça bilgi alabileceği Zonguldak Belediyesi yerine birçok soruda TOKİ’ye sormuş.

Tabi bunları bilgi edinme kanunu çerçevesinde yazılı olarak Belediyeye ve TOKİ’ye

İletmiş Erkmen.

Keşke bu duruma düşülmese keşke projeler gizlenerek muhalefetin eline böyle kozlar verme acemiliği yaşamasa Başkan. Şehrimiz de en doğrusuna kavuşsa.

Bakın Kozlu da olana

Kozlu girişinde düzenlenen kavşak trafik açısından hiçbir olumlu katkı sağlamadı hatta daha fazla sorun çıkardığı söyleniyor.

Eğer bu projede şehir ile paylaşılsa idi birileri çıkıp bunun yanlış olacağını bu kadar yatırımın sadece 2 metre yükselecek bir yol için yapılmaması gerektiğini muhakkak söylerdi.

Yazık harcanan paraya.

 Bu durumlarda hiç kimsenin kibir ile en büyük benim, ben ne dersem odur havası ve ben yaptım oldu kafası ile hareket etmesi şehir için faydalı olmayacaktır. Hele bir proje için ne yapacağıma karar vereyim öyle paylaşacağım deme yaklaşımı çok tehlikelidir.

Bakalım İyi partinin soruları bu konulara açıklık getirecek en azından  bundan sonra yapılacak projeler için her kesimin fikrinin alınmasının önünü açarak katkı sağlayacak mı?