Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Teknik Elamanlar Derneği bizim için önemli. Daha sık sizlerle beraber biraya geleceğiz. Zonguldak’ın sorunları daha fazla. Bizler Yeni Zonguldak ve Yaşanılabilir Zonguldak için bu yola çıktık”dedi.

Ziyarette Teknik Elemanlar Derneği (TEK DER)  Zonguldak şubesi Başkanı Gültekin Kara ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Başkan Adayı Dereli; ‘Teknik Elamanlar Derneği bizim için önemli’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Yuvamıza Saadet Partimize döndük. Zonguldak’ta bağım hiç kopmadı. Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için yola çıktık. Teknik Elamanlar Derneği bizim için önemli. Daha sık sizlerle beraber biraya geleceğiz. Zonguldak’ın sorunları daha fazla. AKP’nin ve CHP’nin yapamadığını görüyoruz. Bizler Yeni Zonguldak ve Yaşanılabilir Zonguldak için bu yola çıktık. Sizlerinde desteklerini bekliyoruz”

Başkan Kara; ‘Rutin faaliyetlerimiz var’

Teknik Elemanlar Derneği (TEK DER)  Zonguldak şubesi Başkanı Gültekin Kara, rutin faaliyetini sürdürdüklerini söyleyerek, “Rutin faaliyetlerimiz var. Her Cuma günü burada toplantımız var. Bu sene öğrencilere karşılıksız burs veriyoruz. İftar programlarımız oluyor. Her sene ajanda çıkarıyoruz. Yurt için yurt dışı gezilerimiz var. Bugün ki katılımcılara da başarılar diliyorum”diye konuştu. 

Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu Çeşitli meslek gruplarının ortaklaşa ürettiği eserler halkın beğenisine sunuldu

Başkan Erol; ‘Mühendislerin ve ara elmanların yetişmediği bir eğitim sistemi görüyoruz’

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise,”Bir ülkenin kalkınması için Teknik Elemanlarının sayısının fazlası olması gerek. Ara eleman hiç olmadığı mühendislerin yetişmediği üniversite sistemi olduğunu görüyoruz. Türkiye istenilen noktaya gelmedi. Türkiye’nin eğitim sisteminin değişmesi gerek.”

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi