Devrek Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Olağan Birinci Toplantısı Başkan Çetin Bozkurt başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclisinde 2024 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üye seçimi yapıldı. Buna göre; Çetin Kuzlu, Aziz Güney, Emre Ocakçıoğlu, Şeref Aydınlı ve Faik Mekik Denetim Komisyonuna seçildi. Kısmi Zamanlı Sözleşmeli bir personelin ücretinin de belirlendiği toplantıda, Belediye Meclis Üyelerine 2024 yılında ödenecek olan huzur hakkı bedeli oybirliğiyle kabul edildi.

Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi... Özcan Ulupınar ve eşi Özlem Ulupınar, çarpışan arabalarla çocuklar gibi eğlendi...

   Belediye Zabıta ve İtfaiye çalışanlarının 2024 yılında uygulanacak fazla mesai ücreti görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Yeni Mahalle Şehit İsmail Karapınar sokak ile Dr. Veysel Atasoy Caddesi üzerindeki taşınmazlarla ilgili ilave İmar Planı çalışması görüşülerek oybirliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi. 

      Belediye norm kadrolarında yapılacak olan ihdas ve değişiklik cetvelleri görüşüldü ve oy birliğiyle Türlü İşler Komisyonuna havale edildi. Bu maddeyle Belediyede iki yeni birim kurulması amaçlanıyordu. Gündemin son maddesi olan dere ıslah çalışmalarının yapılması görüşüldü ve oybirliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi.

       Başkan Çetin Bozkurt, meclis üyelerine teşekkür ederek, 01 Şubat 2024 Perşembe günü saat:16.00’da toplantıya son verdi.

Editör: Haber Merkezi